Amazon Festive Riddles Quiz Answers: Win OnePlus 8T
Join Telegram Loot Channel, Amazon Gift Card Giveaway Daily... participants
Protected by Copyscape

About Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz :

Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz are live on Amazon. You have to give just 5 correct answers. We have added all 5 correct answers of Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz.

 


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers: Win OnePlus 8T

Q1. I come at the end of summer and winter and right in the middle of a party. What am I?

Answer – The letter R

Q2. I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Answer – The letter R

Q3. If you arrange these occasions in alphabetical order in English- which one comes last – Diwali, Durga Ashtami, Dussehra, Dhanteras?

Answer – Dussehra

Q4. Which of these glasses will get filled first?

Answer – 3

Q5. All the letters in the first name of this cricketer are also there in which of these occasions/ festivals?

Answer – Navratri

Submit Amazon Festive Riddles Quiz Answers Here on Amazon App

 


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers
Screenshot of Festive Riddles Quiz from Amazon App

Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers: Win Rs.75,000

Q1. For breakfast Sourav wanted to have 4 eggs. If it took him 20 minutes to boil 1 egg. What is the fastest time in which he could boil 4 eggs?

Answer – 20 minutes

Q2. I was right in the middle of February this year. I was at the end 5 years back and at the beginning 500 years ago. What am I?

Answer – The number 15

Q3. A doctor gave Sachin 3 pills after he ate too many sweets and told him to take one every half an hour. How long will the pills last?

Answer – 1 hour

Q4. Rahul went to a Diwali function and parked his car. What is the number of the parking space, where he parked his car?

Answer – 87

Q5. Put the two visuals together to get the name of a famous actor, many of whose films release around Diwali.

Answer – Shahrukh

Submit Amazon Festive Riddles Quiz Answers Here on Amazon App

 


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers
Screenshot of Festive Riddles Quiz from Amazon App

Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers: Win Rs.50,000

Q1. Connect the two visuals to get the name of an actress

Answer – Dia Mirza

Q2. I come at the start of Rocket and at the end of cracker, what am I?

Answer – The letter R

Q3. Diwali is not complete without me, and I am in both of what you see on screen. What am I?

Answer – Light

Q4. If you take a number associated with the festival of Dussehra and raise it to the power of 100, you get the origin of what company’s name?

Answer – Google

Q5. If you have it you don’t share it. If you share it you don’t have it. What is it?

Answer – A Secret

Submit Amazon Festive Riddles Quiz Answers Here on Amazon App

 


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Answers: Win Rs.25,000

Q1. A blue house has blue bricks, a yellow house has yellow bricks. What is a green house made of?

Answer – Glass

Q2. A grandfather, two fathers, and two sons went to a cinema hall together and bought one ticket each. How many tickets did they buy in total?

Answer – 3

Q3. Precious stones in a pack of cards. What?

Answer – Diamonds

Q4. I am where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer – A Dictionary

Q5. I am second in the first one, and at the end of the second one, shown in the visuals. What am I?

Answer – The letter I

Submit Amazon Festival Festive Riddles Quiz Answers Here on Amazon App

 

Also Read:

 


Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz Details

1. Amazon Festive Riddle Quiz : win OnePlus 8T

Date – 11th Nov 2020 to 30th Nov 2020

Prize – OnePlus 8T

Available onAmazon App

 

2. Amazon Festive Riddle Quiz : win Rs.75,000

Date – 6th Nov 2020 to 13th Nov 2020

Prize – Rs.75,000

Available onAmazon App

 

3. Amazon Festive Riddle Quiz : win Rs.50,000

Date – 29th Nov 2020 to 11th Nov 2020

Prize – Rs.50,000

Available onAmazon App

 

4. Amazon Festive Riddle Quiz : win Rs.25,000

Date – 30th Nov 2020 to 11th Nov 2020

Prize – Rs.25,000

Available onAmazon App

 


How to Submit Answers – Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz

  1. First Of All, Download Amazon App, If you have not downloaded it till now.
  2. Login/Create Your Amazon account.
  3. Search “Amazon Quiz” on the Amazon App.
  4. Now Click on “Fun Zone” banner. or go to “Menu>Programs & Features>Fun Zone”
  5. Start Answering the Questions.
  6. Or you can directly submit Amazon Quiz Answers visiting on below link.
Submit Amazon Festive Riddles Quiz Answers Here on Amazon App

 


More details of Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz

  1. Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz are live on Amazon.
  2. If you give all correct answers of Amazon Great Indian Festival Festive Riddles Quiz, You will enter in a lucky draw.
  3. winners will be declared and win OnePlus 8T, Rs.75,000, Rs.50,000 and Rs.25,000 in Amazon festive riddles quiz.
Join Telegram Loot Channel, Amazon Gift Card Giveaway Daily... participants

 

Please Share

Related posts

Amazon Quiz Contest answers today

Amazon Quiz Answers 24 November 2020 Today: Win Xbox Series S

(Answers Added) Amazon Quiz Answers Today, Win Xbox Series S, Amazon Pay Quiz Contest Today Answer ... Read More
Amazon Television Day Quiz Answers

Amazon Television Day Quiz Answers : Win Sony Bravia TV

About Amazon Television Day Quiz : Amazon Television Day Quiz is live on Amazon.  You have ... Read More
Earn Free Paytm Cash - 100% Genuine App/Websites

Earn Free Paytm Cash – 100% Genuine App/Websites

Hi Guys, Earn Free Paytm Cash from below Apps/Websites. Earn Free Paytm Cash Signup on each ... Read More
Mall91 App Shinybaba

Mall91 App Kya Hai? Earn Rs.8000 daily | Work From Home

Mall91 App - Trick to Earn ₹8000 daily, make money easily in part time, work from ... Read More
Top earn money apps for Android in india

Top 5 Earn Money Apps For Android: Earn ₹50,000/Month In India

Top 5 Earn Money Apps For Android In India, Free Real Money Earning Apps In India ... Read More
Win Free Amazon Gift Cards Vouchers

[₹10 – ₹1000] Free Amazon Gift Card/Voucher Giveaway | 5 Winners

Win Upto Rs.1000 Free Amazon Gift Cards/Vouchers, Free Amazon gift card rewards, free Amazon gift cards ... Read More

I am passionate about Technology. I have completed M.Tech. You will get here best Online Money Making Opportunities & best Money Saving Deals.

Leave a Reply