Amazon Students Day Quiz Answers : Win Lenovo ThinkPad
Join Telegram Loot Channel, Amazon Gift Card Giveaway Daily... participants
Protected by Copyscape

About Amazon Students Day Quiz :

Amazon Students Day Quiz is live on Amazon.  You have to give just 8 correct answers. Winner will win a Lenovo ThinkPad . We have added all 8 correct answers of Amazon Students Day Quiz.

The twitter hashtag for Amazon Students Day Quiz is #AmazonQuiz.

 


Amazon Students Day Quiz Answers: Win Lenovo ThinkPad

Q1. In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer – Dutee Chand

Q2. As a student, which famous Indian once mis-spelt the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?

Answer – Mahatma Gandhi

Q3. ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?

Answer – Sherlock Holmes

Q4. Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer – Harvard

Q5. One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer – University of California, Berkeley

Q6. While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer – Malala Yousafzai

Q7. The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer – Nike

Q8. The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?

Answer – Sri Lanka

Submit Amazon Students Day Quiz Answers Here on Amazon App

 

Also Read:

 


Amazon Students Day Quiz Details

Prize – Lenovo ThinkPad

Available onAmazon App

 


How to Submit Answers – Amazon Students Day Quiz

  1. First Of All, Download Amazon App, If you have not downloaded it till now.
  2. Login/Create Your Amazon account.
  3. Search “Amazon Quiz” on the Amazon App.
  4. Now Click on “Fun Zone” banner. or go to “Menu>Programs & Features>Fun Zone”
  5. Start Answering the Questions.
  6. Or you can directly submit Amazon Quiz Answers visiting on below link.
Submit Amazon Students Day Quiz Answers Here on Amazon App

 


More details of Amazon Students Day Quiz

  1. Amazon Students Day Quiz is live on Amazon.
  2. If you give all correct answers of Amazon Students Day Quiz, You will enter in a lucky draw.
  3. winner will be declared and win Lenovo ThinkPad .
Join Telegram Loot Channel, Amazon Gift Card Giveaway Daily... participants

 

Please Share

Related posts

Amazon Quiz Contest answers today

Amazon Quiz Answers 24 November 2020 Today: Win Xbox Series S

(Answers Added) Amazon Quiz Answers Today, Win Xbox Series S, Amazon Pay Quiz Contest Today Answer ... Read More
Amazon Television Day Quiz Answers

Amazon Television Day Quiz Answers : Win Sony Bravia TV

About Amazon Television Day Quiz : Amazon Television Day Quiz is live on Amazon.  You have ... Read More
Earn Free Paytm Cash - 100% Genuine App/Websites

Earn Free Paytm Cash – 100% Genuine App/Websites

Hi Guys, Earn Free Paytm Cash from below Apps/Websites. Earn Free Paytm Cash Signup on each ... Read More
Mall91 App Shinybaba

Mall91 App Kya Hai? Earn Rs.8000 daily | Work From Home

Mall91 App - Trick to Earn ₹8000 daily, make money easily in part time, work from ... Read More
Top earn money apps for Android in india

Top 5 Earn Money Apps For Android: Earn ₹50,000/Month In India

Top 5 Earn Money Apps For Android In India, Free Real Money Earning Apps In India ... Read More
Win Free Amazon Gift Cards Vouchers

[₹10 – ₹1000] Free Amazon Gift Card/Voucher Giveaway | 5 Winners

Win Upto Rs.1000 Free Amazon Gift Cards/Vouchers, Free Amazon gift card rewards, free Amazon gift cards ... Read More

I am passionate about Technology. I have completed M.Tech. You will get here best Online Money Making Opportunities & best Money Saving Deals.

Leave a Reply